Agenda/EventsZwarte Cross 2018

De Zwarte Cross 2018 zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 juli. De campingbezoekers zijn al een dag eerder welkom op 12 juli. Alle kaarten zijn de deur uitgevlogen en we zijn dan ook he-le-maal uitverkocht. Heb je wel een kaartje? Proost! Hou ook even onze online kanalen in de gaten voor alle info!Leven vóór de dood!

WILLEM BARTH GYPSY Beach Party...

De line up voor Gipsy Beach Party 2018 is rond. Kaarten bestel je hier: http://bit.ly/gipsybeach Of haal ze bij Recreatiepark Rhederlaagse Meren aan de receptie.Wordt een mooie party met Vinzzent Henk Dissel Nelis Leeman Wesley Klein Ferry de Lits Ghijs de Bruijn Frank Smeekens Gino Meijs Rinus Ponsen Elz Bakker Sani van Mullem Hans Velema en een mystery guest ??

Achterwehls Oktoberfest

★ Jetzt geht's los in Hinterwehl! ★Op zaterdag 29 september gaat de eerste editie van het Achterwehls Oktoberfest plaatsvinden, in de sfeervol ingerichte feesttent in Nieuw-Wehl. Wat gaat er allemaal gebeuren? Natuurlijk gaat er die ganze abend stimmungsmuziek klinken; We hebben maar liefst twee hoogwaardige Egerländer kapellen (bekend van de Oktoberfesten in de Radstake), Stimmungs DJ Christo Meijer én Schlagerzanger Peter Borkes geboekt! Muziek voor iedereen dus. Natuurlijk mogen halve liter pullen bier, fijne currywurst mit pommes, en schaars geklede ...

Agenda / Events Module

Nieuwe berichtencentrum voor bedrijven, verenigingen etc.Op deze pagina kunt u gratis een mededeling plaatsen ommensen er op te attenderen dat er op een bepaalde datum een leuke activiteit tedoen is of openbare vergadering, rommelmarkt etc.Op deze wijze is het digitaal snel en overzichtelijk telezen waar, wat en hoe laat iets te doen is, dus post uw berichtjes op deze sitehelemaal gratis.